Tipp på Tour de France 2023

Damer og herrer, velkommen til vår guide om tipping for Tour de France 2023!

Som ivrige sykkelfans har vi samlet all nødvendig informasjon du trenger for å kunne gjøre informerte veddemål på dette prestisjefylte rittet.

Fra oddsforbedringer og cashback-tilbud til mobilvennlige plattformer og praktiske betalingsmetoder som Visa, har vi deg dekket.

Bli med oss når vi dykker ned i tidligere vinnere, den stjernespekkede deltakerlisten og favorittene som kjemper om seier.

Så, la oss sadle opp og begi oss ut på denne spennende reisen sammen!

Hovedpunkter

 • Tour de France 2023 vil starte den 1. juli og avsluttes den 23. juli, med en total distanse på over 3400 kilometer.
 • Rittet vil bestå av 21 etapper over 23 dager, med den siste etappen som finner sted på Champs-Élysées i Paris.
 • Favorittene til å vinne Tour de France 2023 er Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar, og det forventes tett konkurranse mellom de to.
 • Norske ryttere, inkludert Tobias Halland Johannessen og Tobias Foss, har en sjanse for suksess og kan sikte mot individuelle etappeseire.

5 år med Tour de France-vinnere

De siste fem årene har vinnerne av Tour de France vært Jonas Vingegaard, Tadej Pogacar (to ganger), Egan Bernal og Geraint Thomas.

Når vi analyserer tidligere vinnere av Tour de France, er det tydelig at disse rytterne har vært dominerende i løpet.

Når vi ser frem mot Tour de France 2023, vil de største konkurrentene sannsynligvis være Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar igjen. Spillodds og tips antyder at det vil være en jevn konkurranse mellom disse to.

Det er imidlertid viktig å ikke overse de norske rytterne som deltar i løpet. Ryttere som Tobias Halland Johannessen og Tobias Foss kan være noen å se opp for i Tour de France 2023.

Med sterk konkurranse og usikre utfall, lover årets løp å bli spennende.

Deltakere i Tour De France 2023

Vårt lag er begeistret for å se deltakelsen til forsvarende mester Jonas Vingegaard, tidligere vinnere Tadej Pogacar og Chris Froome, samt debuten til det norske laget Uno-X i Tour de France 2023.

Her er fire viktige punkter å huske når det gjelder deltakerne i årets løp:

 1. Norske ryttere å følge med på: Hold et øye med norske ryttere Tobias Halland Johannessen, Tobias Foss og Andreas Leknessund. Selv om de kanskje ikke er blant favorittene for seieren totalt sett, har de potensial til å gjøre inntrykk og sikte mot etappeseire.

 2. Spillalternativer for Tour de France 2023: Å satse på vinneren totalt sett er det mest populære alternativet, men du kan også forutsi en rytters plassering blant de fem eller ti beste. I år med flere sterke konkurrenter, kan du satse på den best presterende favoritten. I tillegg kan du plassere spill på vinneren av fjellkonkurransen og laget med flest etappeseire.

Med disse spennende deltakerne og ulike spillalternativer, lover Tour de France 2023 å bli en spennende begivenhet for sykkelfans og spillere.

Prognose og favoritter til å vinne Tour de France 2023

La oss vurdere prognosen og favorittene for den kommende Tour de France i 2023.

Bettingoddsene for Tour de France 2023 er svært etterlengtet, med to klare favoritter som skiller seg ut: forsvarende mester Jonas Vingegaard og to ganger vinner Tadej Pogačar. Å satse på noen av dem garanterer en spennende ritt å se på.

Imidlertid er det også potensielle outsidere å holde et øye med. De norske rytterne Tobias Halland Johannessen og Tobias Foss, begge deltar i rittet, har en sjanse for suksess. Johannessen, betraktet som Norges beste rytter, har odds på rundt 300 for en total seier, mens Foss, Vingegaards lagkamerat, kan sikte seg inn på en individuell etappeseier.

Med sterk konkurranse og usikre utfall, lover Tour de France i 2023 å være en spennende begivenhet både for ryttere og tilskuere.

Vil Tadej Pogačar gjøre et comeback?

Vi ser frem til Tadej Pogačars prestasjon i den kommende Tour de France i 2023, og lurer på om han vil komme tilbake etter å ha tapt mot Jonas Vingegaard i 2022. Mens Pogačar forbereder seg til årets løp, er det potensielle utfordringer han kan møte.

 • Potensielle utfordringer for Tadej Pogačar i Tour de France 2023:
 • Sterk konkurranse fra ryttere som Vingegaard og andre topptilhengere.
 • Presset med å forsvare sine tidligere seire.
 • Uforutsigbar løpsdynamikk og uforutsigbare værforhold.

Tidligere prestasjoner vil utvilsomt spille en rolle i hans sjanser for å komme tilbake. Her er hva vi vurderer:

 • Innvirkning av tidligere prestasjoner på Tadej Pogačars sjanse for comeback i Tour de France 2023:
 • Tapet mot Vingegaard i 2022 kan ha påvirket selvtilliten hans.
 • Forventningene fra fansen og mediene om å gjenvinne tittelen.
 • Motivasjonen for å bevise seg selv og gjenvinne sin posisjon som topprytter.

Med disse potensielle utfordringene og innvirkningen av hans tidligere prestasjoner i bakhodet, ser vi frem til å se om Tadej Pogačar kan overvinne oddsene og gjøre et bemerkelsesverdig comeback i Tour de France 2023.

Kan Jonas Vingegaard gjenta sin seier?

Jonas Vingegaard, den forsvarende mesteren i Tour de France, har en sjanse til å gjenta seieren i det kommende løpet. Som den første danske vinneren siden 1996 beviste Vingegaard sin styrke og besluttsomhet i fjorårets løp. I år starter han løpet i Spania, der han tidligere vant Baskerland rundt. Baskerland rundt er kjent for sine utfordrende fjelletapper, som er Vingegaards spesialitet. Effekten av hjemmefordel bør ikke undervurderes, og Vingegaard vil ha støtte fra de lokale fansen mens han konkurrerer tett med Tadej Pogacar om seieren. Hjemmefordel kan øke en rytters selvtillit og prestasjon, og Vingegaard vil uten tvil hente inspirasjon fra sin tidligere suksess på spansk jord. Med sine ferdigheter og støtten fra publikum har Vingegaard en god sjanse til å gjenta seieren i Tour de France.

Rytter Nasjonalitet Tidligere Tour de France-seire
Jonas Vingegaard Dansk 1 (2022)
Tadej Pogacar Slovensk 2 (2020, 2021)
Chris Froome Britisk 4 (2013, 2015, 2016, 2017)
Egan Bernal Colombiansk 1 (2019)

Norske håp i Tour de France

Norges Uno-X-lag gjør sin debut i Tour de France. Ryttere som Tobias Halland Johannessen og Tobias Foss har en sjanse for etappeseire. Som norske ryttere bringer de med seg sine egne ferdigheter og styrker til løpet.

For Jonas Vingegaard kan ikke betydningen av hjemmefordelen undervurderes. Å starte løpet i sitt hjemland Danmark, der han tidligere har hatt suksess, kan gi ham ekstra selvtillit og motivasjon. Denne kjennskapen til terrenget og støtten fra lokale fans kan spille en avgjørende rolle for hans prestasjon.

Når det gjelder Johannessen og Foss, er målet deres å sette sitt preg på individuelle etapper. Med sin talent og besluttsomhet har de potensialet til å overraske alle og sikre en etappeseier.

Det vil være spennende å se hvordan de norske rytterne klarer seg i årets Tour de France.